Így tudsz velem fejlődni
sems-2463

Szeretnéd hogy segítsek saját fotókat, videókat készíteni a honlapodra? Vállalkozóbarát ruhatárat szeretnél?

Itt tudod nekem jelezni

Amit biztosan nyersz, ha velem dolgozol

Időt

Saját fotókkal, videókkal sokkal egyszerűbb tartalmat gyártani a Social Media felületekre, hiszen nem kell többé keresgélni a fotókat, hanem olyan kép készül, amire szükséged van.

Pénzt

Saját tartalmakkal sokkal könnyebben épül a bizalom az ügyfeleid szemében. Könnyebben fognak jönni az új vásárlók, akik alig várják majd, hogy segíts nekik a termékeddel/ szolgáltatásoddal.

Önbizalmat

Ha meglátod, milyen egyszerű magadról jó képet, videót csinálni, megjön az önbizalmad, szeretni fogod magad a kamerában, a tükörben és imádni fogod készíteni minden kampányodhoz.

Ez akár Te is lehetsz
Molnár Erika - saját

Erika már több, mint egy éve járt nálam, de nagyon megérte neki, elmesélem az ő történetét:

Vállalkozó, weboldal készítéssel foglalkozik. Pici gyermekek mellett végzi a munkáját otthon, nem nagyon ügyelve arra, hogy éppen mi van rajta, inkább azzal foglalkozik, hogy a gyerekek körül minden rendben legyen és a munkája is el legyen időre végezve. 

Aztán jött neki az első kihívás, hogy meg kell jelenni egy vállalkozói eseményen. Majd kitalálta, hogy szeretne saját fotókat készíteni a honlapjára, mégis hitelesebb úgy, ha van weboldala, és azon saját képek szerepelnek. Így hát eljött hozzám.

Már ismertük egymás egy Facebook csoportból, de csak online, ez volt az első alkalom, hogy személyesen is találkoztunk. Kis ismerkedés, elmélet után bele is vágtunk a színtanácsadásba.
🪞Beültettem a tükör elé. Kiderült, hogy milyen színtípusba tartozik, majd előkerült a centi is, és az alkatára is adtam néhány hasznos tanácsot.
Rúzst is próbáltunk. Igyekeztem olyan tanácsokkal ellátni, ami segíti őt a brand fotózáson. Smik, haj, szettek, ezekről mind beszéltünk. Ismertem a brand-jét, így tudtam, neki színeket, fazonokat is javasolni. Természetesen nem csak a fotózásra koncentráltam, hanem általánosságban is kapott tanácsot, ha indul vásárolni mire kell figyelnie.

Pár nap múlva átküldtem neki egy emailben az összefoglalót, hogy tudja miről is beszéltünk. Lehet, hogy én el tudom mondani neki másnap is azt, amit megbeszéltünk a tanácsadás alkalmával, de nem biztos, hogy mindenre emlékezni fog, sok lehet egyszerre annyi információ.

Megtörtént a fotózás, láthatod is az eredményt.
Látszik, hogy ez a kép teljesen rendben van.

Itt meglátta magát a fotókon, azóta nagyobb lett az önbizalma, tartott online workshopokat, tréningeket, fellendült a vállalkozása teljesen. Tele lett a naptára, már nem keresi az ügyfeleket, hanem ő válogat közülük.

Ehhez természetesen Erika szakértelme is kellett, de az biztos, hogy már magabiztosan beszél a kamera előtt, és elhiszi magáról, hogy jó szakember. Ennyit számít az, hogy mit gondol az ember magáról.

 

Szeretnél hasonló történetet, mint Erikáé?

Mit tartalmaz a Stílusos Business-Lady program?

Először egy telefonos beszélgetést

Erre a telefonbeszélgetésre tudod lefoglalni a helyed, ahol megbeszéljük a részleteket, további időpontokat. Kérlek, hogy naptárral és kérdésekkel készülj fel, hiszen lehetőséged van kérdezni a saját elakadásaidról, félelmeidről, programmal kapcsolatosan.

Online találkozó

Ezen az alkalmon 2 órás találkozásra kell számítanod. Videóhívásban leszünk, ahol megismerlek egy kicsit jobban Téged és a business-edet is, hogy személyre szóló tanácsokat tudjak adni. Lesz majd egy kérdéssor is, amit közösen kezdünk kitölteni, ettől egy kicsit más szemmel fogod látni Magad és a vállalkozásodat/ Márkádat.

Személyes találkozó

Elmegyek Hozzád bárhol is vagy Magyarország területén belül, és elkészítjük az első félprofi fotódat, amit meg fogsz tudni osztani a követőiddel. Azért én megyek Hozzád, hogy valóban munka közben legyél megörökítve, és így ráadásul Te is meg fogod tudni csinálni ugyan azt, amit én.

Személyes találkozó menete

Megnézzük mely színárnyalatok, színkontrasztok illenek leginkább a Te arcodhoz, egyéniségedhez, stílusodhoz, márkád stílusához. Amikor ez megvan, akkor egy alkatelemzést követően belenézünk a ruhatáradba és kiválasszuk a legjobb szetteket, amikkel a könnyen lehet reklámozni a business-edet és átadni az üzenetet. Kiválasszuk a legjobban márkádhoz és hozzád illő rúzst, elkészítjük a sminkedet és a frizurádat, beállítjuk a fényeket és elkészítjük az első pár fotódat, amit akár már azonnal fel is tudsz használni.

 

Ahhoz, hogy hosszú távon megérje Neked a program, és tényleg az ára befektetés legyen, megtanítok Neked mindent, ami ahhoz kell, hogy igényes félprofi fotókat és videókat tudj készíteni a vállalkozásod népszerűsítéséhez. Tudod Te is, hogy enélkül a mai világban nagyon nehéz terjedni.

A program ára

75 000 Ft

Bónuszok

  • Alapruhatár: Ha van egy ilyened, akkor már nem lesz gond többé hogy mit keress a boltokban, mit vegyél fel egy fontosabb eseményre, mit vigyél magaddal egy céges utazásra. Rend lesz a szekrényedben, helyére kerül minden és pontosan fogod tudni, hogy esetleg mi hiányzik a gardróbodból.
  • Színkártya: Támogatást ad akkor, amikor teljesen el vagy veszve a boltokban. Egy alap színkészletet tartalmaz, amikor elveszve érzed magad, csak rápillantasz és már tudni fogod, milyen színt keress.
  • Alkattípushoz megfelelő ruhatár: jelenlegi alkatodnak megfelelően kapni fogsz egy leírást is, ami tartalmaz minden olyan alap praktikát, amit megfogadva ki tudod emelni az alkatod szépségét. Tudnod kell, hogy az alkatod is folyamatosan változik, de ha ezeket az alapokat tudni fogod, akkor ezután már gyerekjáték lesz az öltözködés.
  • Megismerkedsz a saját stílusoddal: Kapsz egy hosszú munkafüzetet, amit együtt kezdünk el majd kitölteni az online találkozón. Ezt bármikor előveheted később is, ha úgy érzed változtál és segítségre szorulsz a saját stílusoddal kapcsolatban. Ez a füzet segítséget nyújt saját magadhoz, és ahhoz, hogy valóban bele tudj öltözni a sikeredbe!
  • Business-smink: Elkészítjük az üzleti megjelenésedet, amihez hozzátartozik egy smink is. Lesz egy tudásod ahhoz is, hogy bármikor előadásra kell menned, vagy online előadást/találkozót kell tartanod, fogsz tudni készíteni magadnak egy megfelelő sminket.

Ha még nem tudod, hogy valóban ez a program a neked való?

Ez esetben foglalj hozzám időpontot egy teljesen ingyenes beszélgetésre, ahol ez biztosan ki fog derülni.

További kérdésed esetén írj email-t a kati@delfistyleland.hu email címre.