Öltözz bele a sikerbe!

Delfi Style-Land

Egyéniségedet, saját stílusodat, életviteledet figyelembe véve mutatok Neked ötleteket, praktikákat, tippeket a mindennapi öltözködéshez, hogy magabiztosan érezd magad minden helyzetben.

Ez Neked szól, ha...

Időhiányban szenvedsz

Tele vagy munkával, szinte nincs időd, sem energiád a megjelenéseddel „bajlódni”, de azért belül tudod, hogy jobban éreznéd magad néhány új cuccban. A szekrényedből kifolynak a ruhák, nagyon sok van, de elveszettnek érzed magad, ha rápillantasz reggelente. Jó lenne, ha valaki összeállítana egy olyan ruhatárat amiben kevés ruha van, de azok jól kombinálhatóak és szívesen is viseled őket.

Káosz van a szekrényedben

A meglévő ruhatárad a vállalkozásod kezdetéhez vagy az előtti időszakra emlékeztet, de azóta bizony lettek sikereid, már nem épít a jelenlegi ruhatárad. Nem vagy benne önazonos. Szeretnél magabiztosan, a jelenlegi sikereidhez méltón változtatni a megjelenéseden.

Nem ismered a saját stílusod

A stílusod folyamatosan változik, ahogy a vállalkozásod is fejlődik, vele együtt az egyéniséged is, a ruhatárad viszont nem változott az évek alatt. A szekrényed előtt állva elveszettnek érzed magad, szeretnéd ha valaki segítene megtalálni a megfelelő darabokat.

Na de ki vagyok én, hogy ilyeneket tudjak?

Gazdik Katalin vagyok, a Delfi Style-Land stílustanácsadás megalapítója. Sminkes, szín- és stílustanácsadó, personal shopper, és még annyi minden, már beauty coach-ként is említettek páran. 

Abban segítem a hozzám forduló vállalkozó/vezető hölgyeket, hogy a munkájukat magabiztosan tudják végezni, és a folyamatosan fejlődő vállalkozásukkal együtt tudjon fejlődni a megjelenésük is.

Először megmutatom, én honnan indultam.

Nézd meg az utam

Innen indultam

Ez még 2013-ban volt, már több, mint 10 éve, de valahonnan innen kezdődött.

Nem vagyok büszke arra, hogy itt milyen voltam, ne érts félre, de arra már büszke vagyok bizony, hogy hova jutottam, mi lett belőlem.

Bérszámfejtőként a számítógép előtt napi 8-10 órát ülve nem nagyon voltam az a kreatív szakember. Viszont valahol tudtam, hogy nem erre vagyok hivatott. Éreztem belül, hogy valami mást szeretnék csinálni. Valami olyat, amivel mosolyt viszek az emberek arcára, és színt a sötét, fekete öltözködésekbe.

Nem mondom, hogy egyszerű volt majdnem 40 évesen pályát váltani, de belevágtam. Szépségtanácsadó, sminkes később szín- és stílustanácsadó lettem.

Azon kívül, hogy a rokonokon, családon és mindenkin akin csak tudtam gyakoroltam, persze hogy magamat is folyamatosan teszteltem.

Figyeltem a saját átalakulásomat, amit tudtam jegyzeteltem, és mindenből, ami körülöttem történt, tapasztaltam.

 

Figyeltem az emberek reakcióit egy-egy újabb szettemre, figyeltem a saját érzéseimet, hogy érzem magam egy-egy számomra új összeállításban, kiegészítőben, színben.

Nagyon érdekes volt, de megérte.

Nagyon sok visszajelzést kaptam, és mindenki nagyon csodálkozott, aki pár év kihagyással újra találkozott velem, hiszen úgy látszott, mintha fiatalodtam volna. Nem csak a színek miatt érezték így, hanem mert én is rendben voltam belül. Sokkal jobban éreztem magam színekben, változatos szettekben, és ez rám volt írva. És ma is tart. Nagyon nehéz szavakba foglalni, így átadni hogy mit is kaptam ettől az egésztől, az biztos, sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

Első próbálkozások

Sminkes képzés után

Annyira élveztem, hogy megterveztem a menyasszonyi ruhám

Most már büszkén mondhatom, hogy nekik már segítettem

Previous slide
Next slide
Összegezve

Fejlődésem, saját utam során nagyon sok vállalkozói rendezvényen ott voltam, és arra lettem figyelmes, hogy a sikeres vállalkozó hölgyek nem mernek kapcsolódni más vállalkozókkal. Nem csak partneri kapcsolatot nem mernek kezdeményezni, de még baráti kapcsolatot sem, nehezen nyílnak meg. Valószínűleg önbizalomhiányosak, így sokszor még az arcukat sem mutatják meg a Social Media felületeken.

Így valljuk be, egyre nehezebb lesz új vendégeket/ügyfeleket találni, ugyanis lassan vállalkozni fog a fiatalabb generáció. Ők már szinte telefonnal a kezükben nőttek fel, pikk-pakk tudnak szuper selfiket készíteni, kenik-vágják a videóvágás csínját-bínját, ilyen szempontból mindenképp előnyben vannak az én korosztályomhoz képest.

A Te tapasztalatod lassan már kevés lesz, kell hogy lássanak az új vendégek/ügyfelek, hiszen kíváncsiak, ki is vagy Te valójában. Szeretnének bizalmat szavazni Neked, kíváncsiak Rád, ki vagy Te.

Akik Téged várnak, akik a Te termékedet vagy szolgáltatásodat keresik és akiknek a Te tapasztalatodra van szükségük, látni is szeretnének Téged, mielőtt Rád szavaznak. Tedd meg nekik, hogy megmutatod az értékes munkád mellett magadat is. 

Segítek Neked, megmutatom, én hogyan csináltam

Vedd fel velem a kapcsolatot email-ben a kati@delfistyleland.hu email címre írt levéllel, vagy a gombra kattintva foglalj hozzám egy időpontot.